Kom nemt i gang med Paddle sup board – styrketræning og sjov i én

Paddleboards er de seneste år blevet enormt populære - og med god grund! Der er mange forskellige fordele ved paddleboards. En af fordelene er blandt andet at paddleboarding er en god motionsform. Et paddle sup board kan derfor være en oplagt investering ift. at komme i gang med ekstra motion og sjove oplevelser. Læs med herunder, hvorfor vi synes du skal i gang med paddleboarding samt hvordan du kommer nemt i gang.

Kom godt i gang med paddleboarding

For at kunne dyrke paddleboarding, så kræver det selvfølgelig lidt udstyr. Hvis du altså ønsker at kunne gøre det jævnligt, når du ønsker og uden at skulle betale for det hver gang. For det er også muligt at leje paddleboard og dertilhørende udstyr. Dette kan også være en fin måde at prøve det på de første par gange for at se om det er noget for en og herefter investere i eget udstyr.

Først og fremmest skal du finde det SUP board der passer til dig og dine behov. Der findes flere forskellige slags, men start med at vælge et begyndervenligt et.

Derudover er det også oplagt at have noget ordentlig påklædning. Til de koldere måneder og dage, er det rart at have en våddragt, mens du ellers kan nøjes med almindeligt badetøj i de varme måneder.

Start gerne ud i vand, hvor der er lavvande, så du ikke våger dig ud på for dybt vandt. Bliv tryg ved dit board og herefter kan du øge gradvis ift. dybde og mere udfordrende vande.

Afstres i naturen

Afstresse i naturen med et paddleboard, siger du? Ja, det lyder måske skørt, men et paddleboard kan være den perfekte måde, hvorpå du kan afstresse i naturomgivelse. Som du nok allerede ved, foregår paddleboarding på vandet. Det er netop det stille vand, og de rolige naturomgivelser omkring vandet, der er med til at afstresse din krop.

Paddleboarding behøver ikke være en vild vandsport, men kan altså også sagtens være en rolig afslutning på en hæsblæsende dag. Kender du derfor en mand, der trænger til at komme ud i naturen, og mærke den afslappende natur direkte på egen krop, kan et paddleboard være den helt perfekte gave.

Udforsk det danske landskab

Paddleboarding foregår som tidligere nævnt ofte på vandet i den rolige natur. Så elsker du at udforske naturen, er et paddleboard en genial måde at udforske steder, hvor du ikke kan komme til, til fods.

Med et paddleboard kan du nemlig roligt sejle rundt på vandet, og udforske alle de finurlige hjørner og afkroge, der ikke kan udforskes på land. Paddleboarding behøver ikke nødvendigvis finde sted i et stort hav, men kan sagtens foregå i en smuk sø midt i den smukke natur. Med et paddleboard er der mange forskellige muligheder for at udforske det danske landskab!

Sjov motionsform

Ikke nok med, at paddleboarding kan bruges til både at afstresse i naturen, samt udforske det danske landskab, kan paddleboarding også være en sjov og kreativ motionsform. Rigtigt mange har i dag hverken tid eller overskud til at gå i motionscenter hver eneste dag. Derfor ønsker de en anden motionsform, der er både sjov og overskuelig.

Paddleboarding øger kroppens balanceevne, samtidig med, at det styrker overkroppen. Dette gælder både core, skulder, ryg og meget mere. Du kan altså komme i rigtigt god form ved blot at stå på paddleboard et par gange om ugen!

Nye udfordringer

Mange af os kører død i fritidsinteresser og motionsformer, fordi det bliver for ensartet. Fordelen ved paddleboarding er dog, at det aldrig bliver hverken ensartet eller kedeligt! Der er altid nye udfordringer. Grunden til dette er, at paddleboarding foregår i naturen, som hele tiden skifter, og du vil derfor aldrig have den samme oplevelse på paddleboardet. Der er eksempelvis stor forskel på at paddleboarde i sommervarmen og at paddleboarde i vinterkulden. Der er altid en masse lærerige, nye udfordringer i paddleboarding!

Skab et nyt fællesskab

Er du glad for fællesskaber og skabe oplevelser med andre? Kunne du godt tænke dig at danne et nyt socialt fællesskab, så kan paddleboarding være vejen frem. Fordelen ved paddleboarding er nemlig, at der ikke er nogen grænser for, hvor mange mennesker, der kan deltage i aktiviteten. Du kan samle alle dine bedste venner til en god omgang paddleboarding i den smukke natur. Der vil uden tvivl blive budt på både grin, inspiration og dybe samtaler!

Menu
Top